blank

Koš za koš za porodicu Gabrić

blank

Juče je na terenima Sportskog centra „Janko Pejanović“ na Paliću otvoren humanitarni turnir „Koš za koš“, gde će snage odmeriti dvanaest ekipa, a sav prihod od kotizacije i donacija namenjen je porodici Ivana i Melinde Gabrić, koji žive u izuzetno teškim uslovima.

Prilikom otvaranja turnira, gradonačelnik Stevan Bakić je naveo da je sportsko nadmetanje najplemenitije kada za cilj ima da pomogne drugima, te da mu je posebna čast što može da otvori turnir.

blank

„Investicija koju je grad preduzeo pre nekoliko godina da obnovi ove terene za košarku pokazala se kao veoma dobra, jer se ovde često okupljamo na raznim takmičenjima, susretima studenata i humanitarnim turnirima poput ovog. Priča subotičke porodice Gabrić dirnula je sve sugrađane, a Dragana Andrić i Stefan Segedi su se udružili sa prijateljima da organizuju ovo takmičenje, sa kojeg će svi prihodi biti uloženi u rešavanje stambenog pitanja ove porodice“, istakao je Bakić i dodao da će Grad Subotica dati doprinos da dom porodice Gabrić bude bezbedan.

Zahvalio se svima koji učestvuju na turniru, porodici Srđana i Ane Ivanović sa Palića i Mesnoj zajednici Makova sedmica.

Predsednik Mesne zajednice Makova sedmica Mirsad Nalić, na čijoj teritoriji živi porodica Gabrić, obećao je da će humanitarnih turnira za pomoć ovoj porodici biti još i da će mesna zajednica iz sopstvenih sredstava izdvojiti od 30.000 do 50.000 dinara za pomoć porodici Gabrić.

blank

Melinda Gabrić, majka dve devojčice koja sa suprugom živi u veoma teškim uslovima, a bori se i sa zdravstvenim problemima, zahvalila se gradonačelniku Bakiću i predsedniku mesne zajednice Mirsadu Naliću na podršci, kao i svim ljudima koji im pomažu, te je dodala da joj je izuzetno drago što su se mladi ljudi organizovali u želji da im pomognu i obezbede krov nad glavom.

Foto: Gradska uprava

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.