blank

Košarka: Novi Pazar bez šansi u Dudovoj šumi

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ostvarili su još jednu pobedu u Admiral bet košarkaškoj ligi. Sinoć je u Hali sportova gostovao Novi Pazar koji je pretrpeo poraz rezultatom 88:72 (15:19, 29:17, 29:16, 15:20).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Spartak Office Shoes: Cerovina 13, Cvetković, Stepanović 11, Kutlešić 3, Milisavljević 4, Radosavljević, Medarević 8, Tejić 10, Gordić, Lazić 13, Sokolović 4, Barna 22.

Novi Pazar: Grin 22, Vasić 4, Numanović, Gutalj 17, Stanković 7, Bojd 7, Motlej 5, Karapandžić 4, Todorović 4, Islamović 2.

Gosti su dobro otvorili meč i nakon prve četvrtine imali prednost od 4 poena. Spartak je zaigrao angažovanije u druj četvrtini i na poluvremenu imao plus 8.

Kao i u većini mečeva Subotičani su u trećoj četvrtini odigrali najbolje. Iz čvrste odbrane ređali su se poeni i atraktivna zakucavanja. U redovima Spartak Office Shoes-a petorica igrača je na kraju meča imala dvocifren broj poena.

Bila je ovo 13. vezana pobeda domaćih košarkaša u Subotici i 25. meč na klupi trenera Vladimira Jovanovića koji je na kraju meča ocenio da je ekipa imala po 5 loših minuta na početku i na kraju utakmice.

“Loše smo odgovorili na njihovu usku odbranu, ali smo kasnije ušli u ritam. Sprečili smo njihov ofanzivni skok, dobro smo trčali, a i broj asistencija je za pohvalu”, rekao je strateg Subotičana.

Vladimir Jovanović je imao i nekoliko zamerki:

“Nismo bili dovoljno koncentrisani na krajevima odbrane, primamo koševe u poslednje dve tri sekunde napada. Petorka koja je završila meč, a na koju računam u nastavku prvenstva primila je 16 poena u finišu meča. To nam se događalo i na prethodnom meču u Pančevu. Zahvalio bih se publici na podršci”, dodao je na kraju Vladimir Jovanović.

Naredne subote, 9. marta Subotičani gostuju u Somboru ekipi Jokera.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.