blank

Košarkaši Spartaka protiv Partizana u Kupu Radivoja Koraća

Kup Radivoja Koraća održaće se u Nišu od 15. do 18. februara, a Košarkaški savez Srbije (KSS) danas je u hotelu “Kraun Plaza” organizovao žreb.

blank
Prvo četvrtfinale odigraće se 15. februara između ekipe „Partizan Mozzart Bet” i „Spartak Office Shoes” u 18 časova, dok će se „Crvena zvezda” i „Borac” iz Čačka sastati 16. februara, takođe u  18 časova. Polufinale ove grupe zakazano je za petak, 17. februar sa početkom u 17 časova.

16. februara sastaće se „FMP Meridian” i „Metalac” iz Valjeva u 18 časova, dok će u 21 čas na programu biti utakmica ekipe „Mega MIS” i „Vojvodine” iz Novog Sada. Polufinale ove grupe zakazano je za petak, 17. februar sa početkom u 21 čas.

Finale kupa Radivoja Koraća biće na programu 18. februara sa početkom u 21 čas.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.