blank

Lazetić peuzeo krivicu na sebe!

TSC je porazom u dvomeču sa Portugalskom Bragom završio učešće u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Trener Bačkotopolčana, Žarko Lazetić, je nakon revanš meča rekao da ne priznaje da je Braga bila bolja, ali je krivicu preuzeo na sebe.

blank
Foto: FK TSC

U izjavi za Sportski žurnal, strateg TSC-a priznao je da je svima teško nakon eliminacije, ali da je Portugalski tim kvalitetniji i spremniji.

„Teško nam je sve palo, ali nisu mnogo bolji, mi smo im olakšali posao, što je prevashodno moja krivica. Previše smo se fokusirali na zadatke sa loptom i nismo bili defanzivno agresivni, već mnogo mlaki. Braga je kažnjavala svaku našu grešku i kako izgleda – platili smo skupo školu”, rekao je Lazetić.

On je takođe konstatovao da je ekipa bila oslabljena neigranjem golmana Ilića, Ćirkovića, Đakovca i Stojića, dok Krpić i Mirčevski nisu bili registrovani za mečeve sa Bragom.

TSC-u preostaje grupna faza Lige Evrope u kojoj mu neće biti ni malo lako sa velikanima Evropskog fudbala. Po trenutnoj projekciji žreba zasnovanim na koeficijentima klubova žrebaće se iz četiri šešira.

blank
Foto: Sportski žurnal

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.