blank

Memorijalna šetnja “Tanjinom stazom hrabrosti” (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Da nije bilo Tatjane Antić koja je bila idejni pokretač i osnivač Udruženja „Jedna uz drugu“ danas žene obolele od raka ne bi imale svoju sigurnu luku, potpunu psihološku i svaku drugu pomoć, ali i organizovane akcije kojima se podiže svet o prevenciji, lečenju i pružanju podrške obolelima.

Tatjane više nema, ali ostalo je udruženje iza nje, koje će svojim delovanjem nastaviti da pruža podršku i neguje ono što je započela – ujedinjen duh u najvažnijoj životnoj borbi protiv bolesti.

Memorijalnom šetnjom u Tatjaninu čast, jedna uz drugu su prošetale, popričale, družile se, ali i svojim prisustvom osvestile sugrađane da se preventivno pregledaju.

blank
Foto: Subotičke.rs

Svako od nas nosi svoju borbu u sebi, samo one hrabre pričaju o problemima sa kojima se suočavaju. Lakše je pobediti sve strahove, brige, pronaći nekoga ko ti iz ličnog iskustva može pomoći da pobediš u svojoj borbi.

Najviše se bojimo suočavanja sa dijagnozom, nikada nismo sigurne, do sledećeg pregleda, da li se vratio ili negde u nama čuči, neotkriven. Jedini dan kad smo bezbrižnije je dan kad smo odradile lekarske preglede i dobile rezultate da smo za sada dobro. Ovo su priče onih koje su se suočile sa dijagnozom raka.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.