blank

Odbojka: Spartak danas protiv Ribnice za polufinale!

Odbojkaši Spartaka će od 17 časova u Hali sportova ugostiti ekipu Ribnice iz Kraljeva u revanš meču četvrtfinala plej-ofa. Strateg Subotičana, Ivica Jevtić, najavljuje oprez.

blank

Odbojkaši Spartaka odradili su pola posla pobedom od 3:0 nad Ribnicom u Kraljevu, ali ostalo je još jedno poluvreme u Dudovoj šumi.

Ivica Jevtić, trener Subotičana, za Sportski žurnal najavio je oprez:

„ Takva pobeda sigurno nije nešto što će dovesti do opuštanja. Iskreno, pobedi se nismo puno ni radovali, jer posao u četvrtfinalu nije gotov. Sledi nam revanš u Subotici, Ribnica je dobar rival, i pobeda u gostima nam neće nista značiti ako prokockamo stečenu prednost. Svi smo maksimalno angažovani i spremni za meč, jedva čekamo da utakmica krene”, jasan je bio trener „golubova”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 24 stepena Celzijusa. Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.