blank

Odbojkašice Spartaka slavile protiv Partizana

Odbojkašice Spartaka su okviru 21. kola Super lige pred punom Halom sportova ugostile ekipu Partizana i slavile rezultatom 3:1 (17:25, 26:24, 25:21, 25:22).

blank
Foto: Subotičke.rs

Spartak: Grubanov 9, Jeković 1, Rodić, Kocić 29, Džaković 10, Matić 9, Baić 6, Šipić 9, Ivković, Žigić.

Partizan: Aščerić 3, Kasavica, Jonjev 6, Zubić 1, Krulj 17, Knežević, Vukčević 10, Vujović, Malinić, Matić 7, Tomić 10, Berbatović 10.

Subotičanke su nastavile odličan niz i slavile treći put zaredom u Super ligi. Ovoga puta pao je beogradski Partizan pred mnogobrojnom publikom i sjajnoj atmosferi u Hali sportova Dudova Šuma.

Loše su započele prvi set odbojkašice Spartaka. Dozvolile su rivalkama rano vođstvo koje nisu uspele da stignu, i izgubile su prvi set rezultatom 25:17. Mnogo bolje su ušle u drugi set i povele sa 14:9. Zatim je usledio mali pad koncentracije što su gošće iskoristile i izjednačile na 14:14. Nakon toga je usledila prava borba za svaki poen, smenjivalo se vođstvo jednih i drugih, ali na kraju Subotičanke osvajaju 4 poena zaredom i poravnavaju rezultat na 1:1.

U trećem setu povele su odbojkašice Spartaka, ali Beograđanke okreću na 10:9. Kocićeva je bila najraspoloženija i podigla je svoju ekipu koja je do kraja seta odigrala odgovorno i organizovano za 2:1.

U četvrtom setu igralo se poen za poen, a u završnici susreta mnogo su skoncentrisanije bile plavo-bele koje rešavaju i ovaj set na opšte oduševljenje publike i veliko slavlje na kraju meča.

Na tabeli Super lige odbojkašice Spartaka zauzimaju 6. poziciju sa 32 osvojena boda.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.