blank

Otvoreno sedam „Galen farmovih“ apoteka (VIDEO)

blank

Apoteka kod Gradske kuće jedna je od sedam objekata koja je danas otvorena pod nazivom „Galen farm“. Otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Stevan Bakić, vlasnik „Galen farma“ Veljko Dželetović, kao i komercijalni direktor ove apotekarske ustanove Bojana Proković.

Bakić je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo što je danas otvorena jedna od najlepših apoteka u Subotici, koja je od ovog momenta pod upravljanjem, kako je naveo, jedne od najuglednijih kompanija kakva je „Galen farm“. Kao najbitnije, istakao je da će apoteka imati noćno dežurstvo.

blank

– Godinama unazad Apoteka Subotica gomilala je dugove, samim tim je i ovaj objekat trpeo zbog takvog finansijskog stanja, a u poslednje vreme je dolazilo čak do nestanka osnovnih lekova, ili ih pak nije bilo u dovoljnoj količini. Presekli smo tu mučnu situaciju, i za njih i za ovaj grad, a kao rezultat toga sklopljen je ugovor o zakupu sa „Galen farmom“ – poručio je Bakić.

On je naveo da su vlasnik i rukovodstvo ove ustanove ispoštovali sve uslove iz ugovora o zakupu, te da ga posebno raduje što su svi zaposleni ostali na svom radnom mestu.

blank

Gradonačelnik se zahvalio vlasniku i direktoru „Galen farma“ Veljku Dželetoviću, na, kako je naveo, efikasnom i brzom preuzimanju prostora, a zatim je zaposlenima poželeo sreću i unapređenje apotekarske delatnosti. Posebno se zahvalio građanima Subotice na strpljenju i podršci.

Bojana Proković, komercijalni direktor „Galen farma“, ovom prilikom je izjavila da je danas otvoreno prvih sedam apoteka na teritoriji Subotice, a da će preostalih trinaest biti otvoreno naknadno.

blank

– U to ime želim da izrazim veru i nadu da ćemo našim prisustvom održati kvalitet zdravstvene usluge na teritoriji Subotice i da će građani u nama prepoznati pouzdanog partnera. Naš cilj od osnivanja ustanove jeste da budemo tamo gde smo potrebni i u tom svetlu danas otvaramo ovih sedam apoteka. U našim apotekama sačekaće vas ljubazno osoblje, stručni saveti, širok asortiman lekova, medicinskih sredstava, suplemenata i svega onoga što je potrebno da biste održali dobro zdravlje – poručila je Proković.

Podsećamo, ugovor o zakupu dvadeset poslovnih prostora, odnosno apoteka u javnoj svojini Grada Subotice, potpisan je sa „Galen farmom“ krajem prošle godine. Poslovni prostori, u kojima je do sada poslovala Apoteka Subotica, izdati su u zakup na period od petnaest godina i mogu biti korišćeni isključivo u svrhe apotekarske delatnosti.

YouTube video

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.