blank

Plivači Spartaka osvojili medalje u Somboru

Proteklog vikenda, 11. i 12. februara u Somboru je održan Međunarodni plivački miting „Polet kup 2023“ u organizaciji PK Polet. Na takmičenju je nastupilo 230 takmičara iz 20 klubova Mađarske, Hrvatske, BiH i Srbije.

blank
Foto: PK Spartak

U dva dana takmičenja, Spartak je nastupio sa 45 takmičara iz različitih uzrasnih kategorija. Rezulati su bili odlični, osvojeno je ukupno 48 medalja (16 zlatnih, 14 srebrnih i 18 bronzanih), a za najbolje takmičare u svojim uzrasnim kategorijama proglašeni su Dulić Lenka, Kozarić Filip i Stipić Sara.
Uspešni su bili i u kategoriji štafeta osvajanjem tri medalje, od kojih dve zlatne i jednu bronzanu.

Štafeta Spartaka u sastavu Horvat Filip, Agović Vukašin, Šimić Lorena i Zelić Jelena osvojila je zlatnu medalju, dok je bronzanu medalju osvojila štafeta u sastavu Ivković Veljko, Babijanović Luka, Belenzada Sara i Bojanić Sara. Štafeta najmlađih u sastavu Dulić Lenka, Kecojević Anastasija, Kozarić Filip i Perčić Mihajlo Roni je takođe osvojila zlatnu medalju.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.