blank

Podsticaji za razvoj mladih talenata Grada Subotice

blank

Gradska uprava raspisala je konkurs za dodelu novčanih sredstava za podsticanje razvoja mladih talenata Grada Subotice, koji je otvoren do 4. novembra. Kako je navedeno, Fond dodeljuje sredstva za podsticanje razvoja do 100 mladih talenata godišnje.

Konkurom je predviđeno pružanje pomoći talentovanim učenicima srednjih škola i studentima koji se u obrazovnim institucijama čiji je osnivač Republika Srbija finansiraju iz budžeta, zatim učestvovanje u finansiranju stručne prakse odnosno studijskih putovanja u toku jedne školske godine, najboljih studenata i srednjoškolaca u inostranstvu, kao i nagrađivanje učenika osnovnih i srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Prijava, obrazac, uslovi konkursa, neophodna dokumentacija, kao i kriterijumi bodovanja, dostupni su u konkursu, objavljenom na zvaničnom sajtu Gradske uprave.

Kako je navedeno, više informacija u vezi sa konkursom zainteresovani mogu da dobiju i u Sekretarijatu za društvene delatnosti Gradske uprave, na Trgu slobode 1, 3. sprat/305, ili telefonom na broj: 024/626-928.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.