blank

Prijem članova Streljačkog kluba Spartak kod Gradonačelnika

Danas je u Zelenoj sali Gradske kuće organizovan svečani prijem za članove Streljačkog kluba Spartak. Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić čestitao je predsedniku kluba Milanu Jariću na odličnim rezultatima koje je klub ostvario u ovoj godini i poželeo sreću u daljem radu.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Ponovo smo organizovali prijem za članove i rukovodstvo Streljačkog kluba Spartak. Spartak je u međuvremenu kompletirao titule i to tri ekipne, tri pojedinačne, pregršt srebrnih i bronzanih medalja, kao i Kup Srbije i Kup Vojvodine. Klub se pokazao i kao odličan domaćin kada je sredinom godine organizovao Prvenstvo Srbije koje se održavalo u Subotici”, rekao je gradonačelnik Stevan Bakić.

Predsednik Streljačkog kluba Spartak, Milan Jarić zahvalio se podršci i istakao da će klub u narednom periodu nastaviti da ostvaruje zapažene rezultate.

“Mi smo klub u Srbiji sa najviše osvojenih medalja i moram da istaknem da je to jedna velika stvar. Želim da se zahvalim svim takmičarima koji su pružili asistenciju i koji su se trudili da ostvarimo ovakve rezultate. Klub je u proteklom periodu iznedrio nekoliko sudija i trenera na šta sam veoma ponosan”, rekao je prvi čovek Streljačkog kluba Spartak.

Milan Jarić je i svima prisutnima predstavio sastav poslednje ekipe koja je osvojila Prvenstvo Srbije i Kup Vojvodine a koju čine Kovač Martin, Nikolina Varga, Vladimir Vujković, Milica Ikić, Jelena Todorović i njegova malenkost.

 

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.