blank

PROSTOR-VREMENSKA CRVOTOČINA Gradska uprava i dalje ćuti o putovanju svog odgovora kroz vreme

blank

U zvaničnom pisanom odgovoru dostavljenom krajem jula, Gradska kuća navela je da zbog epidemije 28. juna ne možemo da koristimo javnu prostor za projekciju filma Borisa Malagurskog

Subotička gradska uprava još uvek nije odgovorila na više puta ponovljene molbe naše redakcije, u vezi sa naknadnim slanjem odgovora na naš zahtev, upućen 14. juna, da na centralnom gradskom trgu, na Vidovdan, dakle 28. juna, javno prikažemo film Borisa Malagurskog „Crna Gora: Podeljena zemlja“.

Podsetimo, Gradska kuća zvanični pisani odgovor na naš zahtev da nam odobri korišćenje javnog prostora, prosleđen 14. juna, uputila je tek 23. jula, tri i po nedelje posle Vidovdana, kada je film trebalo da bude prikazan. U odgovoru dostavljenom krajem jula navela je da zbog epidemije 28. juna ne možemo da koristimo javnu prostor za projekciju pomenutog filma.

Prvi imejl sa molbom da našoj redakciji obrazloži neshvatljivo zakašnjenje, odnosno poigravanje datumima, prilikom slanja odgovora gradskoj upravi uputili smo 29. jula, odmah po prijemu pisma na čijoj je koverti naveden 23. jul kao datum slanja.

Drugi imejl, odnosno podsećanje, gradskoj upravi prosledili smo 3. avgusta, ali ni nakon tog datuma nismo dobili odgovor.

Treći imejl gradskoj upravi prosledili smo danas. Gradsku upravu podsetili smo da redakcija još uvek čeka odgovor na predočeno pitanje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.