blank

Radnički ide na megdan lideru!

Vojvođanska fudbalska liga grupa Sever nastavlja se mečevima 9. kola koji se igraju za vikend. U derbiju kola Radnički iz Bajmoka će u subotu gostovati u Čonoplji lideru prventva ekipi Sloge koja ne zna za poraz od početka šampionata.

blank

Sloga je u prošlom kolu remizirala na gostovanju u Staparu 1:1 (1:0) i tako prekinula seriju od sedam uzastopnih pobeda od starta prvenstva, dok su Bajmočani u lokalnom derbiju savladali Đurđin na svom terenu sa 2:0 (0:0).

Strelac drugog gola za Radnički protiv Đurđina Mladen Petrović smatra da je protivnik favorit i da je veoma kvalitetan, ali se nada pozitivnom rezultatu.

“Nakon komšijskog derbija sa Đurđinom i pobede u dobrom raspoloženju spremni smo za utakmicu protiv lidera na tabeli. Očekujem zanimljivu i dobru utakmicu.

Nadamo se što boljem rezultatu i daćemo sve od sebe iako smo svesni da je protivnik jak. Naporno smo trenirali što smo našom igrom do sada i pokazali.

Svako od nas će se potruditi da odigra što bolje i da svoj maksimum. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i podrže nas kao i do sada. Njihova podrška nam znači mnogo na svakoj utakmici”, istakao je mladi igrač sredine terena, Mladen Petrović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.