blank

Radnički upisao tri boda na startu!

Prvo kolo Vojvođanske lige grupa Sever odigralo se proteklog vikenda. Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka gostovali su naovajliji ekipi Ravangrad u Somboru i slavili rezultatom 2:0 (1:0).

blank

Strelci: Šimić 6., L.Lebović 70. minut za Radnički

Ravangrad: Pehilj, Andrić, Ilišić, Pavić, Mandić, Matijaš, Đurđev, Vuletić, Basarić, Knežević, Kusonić. Igrali su još: Balać, Matić, Lolić, Antonić, Nikolić.

Radnički: Lebović S., Maravić, Tosnberger F., Kolak, Kujundžić, Tosnberger D., Stojanović, Lebović L.,Babić, Šimić, Marinković. Igrali su još: Vojnić, Lukić, Vukelić, Bokić, Orčić.

Utakmicu je obeležila otvorena igra na obe strane sa mnogo prilika. Radnički je poveo u odmah na početku kada je golman domaćina pogrešio i poklonio loptu Šimiću koji je lob udarcem loptu ubacio u gol.

Na konačan rezultat čekalo se sve do 70. minuta. Marinković je ubacio loptu iz auta sve do šesnaesterca domaćina, a Lebović je efektno zakucao u mrežu za veliku radost Bajmočana.

Bajmočani u narednom kolu na svom terenu dočekuju ekipu ekipu Mladost iz Apatina.

Rezultati prvog kola:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.