blank

Rukometašice Radničkog se pobedom oprostile od svoje publike (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Rukometašice Radničkog su juče u Sportskoj hali u Bajmoku ugostile ekipu Vrbasa. U meču 17. kola Druge lige Bajmočanke su ubedljivo savladale gošće rezultatom 46:27 (23:17) i tako odigrale poslednji meč na svom terenu u tekućem prvenstvu.

Radnički: Radojčić 10, Radulović M. 8, Malinović 4, Milić 3, Vujić, Beneš, Radulović J. 4, Čoban 2, Đurđić 2, Petrović 2, Dudaš 11.

Vrbas: Kovač 2, Ivić 6, Bubanja, Rojević 7, Vujičić 6, Avramović, Marković L., Marković J. 5, Vujičić 1, Marković M.

blank
Foto: Subotičke.rs

Sjano su odigrale Bajmočanke pred svojom publikom i ubedljivo savladale gošće iz Vrbasa koje su u podmlađenom sastavu parirale koliko su mogle kvalitetnijoj ekipi Radničkog.

Od starta susreta se videlo da Radnički želi pobedu. Otvorile su dobro meč Bajmočanke i sa dva brza gola povele. Gošće su parirale samo u prvih deset minuta u kojima se rezultat smenjivao, ali je onda proradila mlada Dorka Dudaš koja je postigla nekoliko pogodaka i bila nezaustavljiva za odbranu Vrbasa.

Gošće su teško dolazile do pogotka pre svega zbog raspoložene Sanje Vujić koja je odlično branila. Vasilija Radojčić je sa dva pogotka povela do 14:8, a zatim i Milić za 15:8. Već se tada videlo da Bajmočanke neće imati problema da reše ovaj susret, a bile su i odlično organizovane u odbrani. Na odmor se otišlo sa rezultatom 23:17.

blank
Foto: Subotičke.rs

U drugo poluvreme ušlo se odličnim napadima Bajmočanki koje su brzo rešavale situacije pred golom gošći. Pogađale su Milica i Jovana Radulović uz odličnu Milicu Malinović.

Gošće su pokušavale da uhvate priključak, ali bezuspešno iako su u fazi napada delovale uigrano. U nastavku su priliku dobile i mlađe igračice koje su imale manju minutažu u ovoj sezoni i pokazale su potencijal. Do kraja susreta sve je išlo kao na traci pa su izabranice Erike Heđi upisale 12. ovosezonsku pobedu i oprostile se pred svojom publikom na najbolji mogući način.

ŽRK Radnički se nakon 17. kola Druge lige grupa Vojvodina nalazi na drugoj poziciji sa 24 osvojena boda. Poslednje kolo Bajmočanke gostuju ekipi Naftagas u Elemiru.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.