blank

SAOPŠTENJE NARODNE STRANKE SUBOTICA Građani više ne veruju ovoj vlasti

blank

Gradski otpor Narodne stranke saopštio je da su protesti u Subotici i širom Srbije pokazali da su se građani oslobodili straha i da više nisu spremni da trpe režim koji u bescenje rasprodaje nacionalna bogatstva zarad opstanka na vlasti.

Kako je navedeno, Narodna stranka je podržala nastavak protesta koje organizuje Ekološki ustanak, ali smatra da svi organizatori ekoloških protesta treba da se dogovore kako će i u kom formatu dalje da se odvijaju njihove aktivnosti.

„Naime, više je nego jasno da građani više ne veruju ovoj vlasti i da su svesni su će ih režim pokušati izmanipulisati i da je povlačenje zakona samo njihov taktički manevar. To potvrđuje i agresivna reakcija oktroisanog Gradonačelnika Subotice i predstavnika partiokratske vlasti povodom protesta kojom zastrašuju i dele građane što Narodna stranka najsnažnije osuđuje”, poručili su.

Iz Narodne stranke su saopštili da režimske partiokrate, umesto odgovornog i sabornog obraćanja građanima, pokušavaju da režiraju igrokaz u kojem, kako se navodi, nastoje kreirati novu apsurdnu podelu na opoziociono raspoložene građane i verske zajednice.

„Ono što treba da znaju, jeste da narod više ne pada više na režimske fazone i bajke – da su pročitani, te da pad režima više nije tema, nego je tema kada i koliko brzo će režim da padne”, poručili su, dodavši da će i dalje podržavati nenasilne proteste kojima se narod bori za zdravu prirodnu sredinu za buduće generacije.

Narodna stranka je u saopštenju navela i da nudi besplatnu pravnu pomoć građanima koji budu imali bilo kakvu pravnu posledicu nakon blokade, te ih mogu kontaktirati imejlom na: [email protected].

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.