blank

Slučajno ili…?

Pucnjava se u Subotici ne dešava svaki dan, ali je sinoć nizom čudnih, u najmanju ruku, okolnosti, momak od 25 godina S.G. skoro izgubio život.

blank

Na njega je, nezvanično saznajemo, pucalo obezbeđenje kojima je delovao sumnjivo. Bečejac, student Građevinskog fakulteta u Subotici, i ako je suditi po profilima na društvenim mrežama, sportista, upucan je u nogu, a potom i prevežen u Opštu bolnicu Subotica, gde je operisan i oseća se dobro.

Pucački raspoloženo obezbeđenje pobeglo je sa lica mesta, jedan je uhvaćen, priveden. Više detalja je nemoguće dobiti od nadležnih institucija, osim da se detalji istrage ne mogu izvnositi u javnost i da je ista u toku.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

6 responses to “Slučajno ili…?”

  1. Osećam se nesigurno, bojim se za bezbednost svoje porodice i sebe. Želim tj hoću da mi se obezbedi sigurnost u potpunosti ili dozvola za nošenje oružja bez upita. Ovo što se radi je Texas, divlji zapad.
    Hoću da zaštitim svoju porodicu i sebe kada država ne može!!!
    Nikad gora sigurnost nego sada a narod se razoružava dok drugi ubijaju taj isti narod!!!

  2. Ako mi neko deluje sumnjivo .. pucam u njega .. kakva prica za narod .. pa ne puca se u nekoga jer je sumnjiv .. kakvo obezbedjenje.. cije obezbedjenje.. odakle dozvola da se nosi vatreno oruzije.. jesu li bili na duznosti.. sve u svemu, trojica napadaca.. hoce li snositi posledice.. jel se racuna da isi ti koji su bili u vozilu spadaju u kategoriju saucesnika za pokusaj ubistva.. ili ce i ova vest biti aktuelna 3 dana i puj pike ne vazi..

  3. Sramota,mladića upucali a on im je govorio da nije taj i da nije iz subotice, još su došli do njega i uzeli mu mobilni ,tako krvavog i uplašenog mladuća ,samo nek se zna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.