blank

Spartak izgubio od Radničkog iz Niša

Fudbaleri Spartaka ugostili su ekipu Radničkog iz Niša u okviru 27. kola Mozzart bet Super lige. Poraženi su Subotičani rezultatom 1:0 (1:0) i tako sebe doveli ponovo u nepovoljnu situaciju na tabeli.

blank
Foto: FK Spartak

Strelac: Savo Petrov 34. minut za Radnički.

Spartak: Dubljanić, Shimura, Marinković (71 Ostojić), Bugarin, Vitorović (80. Todoroski), Addo, Tumbasović (61. Abraham), Bijelović (72. Rošević), Stanić, Srećković, Hrstić (80. Ubiparip).

Radnički: Rosić, Andrić, Etongu, Jamkam, Gaku (84. Savić), Marjanović, Pejović, Belaković (79. S. Marjanović), Pavlović (79. Ajdar), Mesarović (66. Jovanović), Petrov (86. Škrbić).

Pred oko 500 ljubitelja fudbala na Gradskom stadionu obe ekipe su u meč ušle obazrivo i prvi period igre protekao je u odmeravanju snaga. Prvi je pripretio Spartak preko Hrstića čiji udarac glavom brani Rosić.

Radnički je poveo u 34. minutu kada je Belaković pronašao napadača Petrova koji iz dva pokušaja matira Dubljanića za veliku radost Nišlija. 

Na početku drugog poluvremena Radnički je mogao da uveća svoju prednost ali je Šimura dobro reagovao i spasio čist pogodak. U drugoj polovini drugog poluvremena Spartak je imao inicijativu i pritisnuo goste na svoju polovinu ali do kraja nije uspeo ozbiljnije da zapreti i bodovi su otišli u Niš.

Tabela Mozzart bet Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.