blank

Spartak izgubio od šampiona

Fudbaleri Spartaka poraženi su rezultatom 3:0 (3:0) na gostovanju Crvenoj Zvezdi u okviru četvrtog kola Mozzart bet Superlige. Šampion je upisao još jednu laganu pobedu golovima Bukarija, Kangve i autogolom Bogićevića.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Bukari 20., Bogićević AG 23., Kangva 45. minut za Crvenu Zvezdu.

Crvena Zvezda: Glazer, Mijailović, Degenek, Dragović, Bukari, Kangva, Stamenić, Mitrović, Kraso, Olajinka, Lučić. Igrali su još: Nikolić, Kanga, Šljivić, Mijatović, Spajić.

Spartak: Manojlović, Tanasijević, Bogićević, Kerkez, Bijelović, Đurasović, Vidaković, Stajković, Todoroski, Tošeski, Ubiparip. Igrali su još: Jocić, Vidović, Mijić.

Najbolja ekipa Superlige nastavila je da melje protivnike. Spartak je uspeo da pruži otpor samo u prvih dvadesetak minuta, a onda je Crvena Zvezda preuzela stavri u svoje ruke.

Poveli su u 20. minutu golom Bukarija koji je topovskim udarcem savladao Manojlovića. 2-0 je na semaforu stajalo već u 23. minutu. Bogićević je u želji da preseče pas nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu. U poslednjem minutu prvog dela Kangva je postigao pogodak nakon što je lopta od stative i golmana Spartaka završila u mreži.

U drugom delu domaćini su igrali koliko im treba da sačuvaju rezultat, dok je Spartak pokušavao da postigne pogodak, ali nije uspeo iako je po želji i htenju možda i zaslužio da postigne makar jedan.

Subotičani u narednom, 5. kolu, na svom terenu dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca.

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.