blank

Spartak nadigrao Norvežane (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Odbojkaši Spartaka ugostili su juče u Hali sportova ekipu Forde iz Norveške u okviru prvog kola Kupa izazivača. Subotičani su pokazali da su mnogo kvalitetnija ekipa od rivala i slavili ubedljivo sa 3:0 (25:21, 25:12, 25:20).

Spartak: Jungić 10, Lečić 3, Džekson 3, Suvački 3, Pavlović 8, Džasper 14, Peić, Mašulović 2, Tomčić 3, Tumbas 4, Dulić 1.

Forde: Halbunster 1, Kalstad 5, Raftevuld 8, Omlistad 9, Miren 4, Vije 3, Vasilevski, Andhajm, Azgard, Holberg, Ingerbriksen, Bjorknes 1, Kjoelsdal.

Od samog starta meča “golubovi” su nametnuli ritam i nagovestili pobedu. Mlada ekipa iz Norveške pokazala je da poseduje potencijal, ali u ovom trenutku nedovoljan da bi parirali Subotičanima.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gosti su se držali u prvom setu i imali nerešen rezultat u finišu, ali je nakon tajm auta stratega Spartaka proradio napad pa su raspoloženi Pavlović i Džasper doneli prednost.

Drugi set Spartak je odigrao savršeno od početka do kraja. Nizali su se dobri napadi a i blok je bio na nivou pa je ubrzo na semaforu stajalo 2:0. U trećem setu priliku su dobili igrači koji su imali manju minutažu u proteklom periodu i nije bilo većih iznenađenja pa je Spartak odradio u ovaj set u svoju korist.

Nakon meča odbojkaš Spartaka Aleksandar Tumbas i trener ekipe Raško Jovanović nisu krili zadovoljstvo ali su istakli da nema opuštanja i da moraju biti motivisani u revanšu.

Revanš meč igra se za sedam dana u Norveškoj, a pobednik ovog duela u šesnaestini finala igraće protiv Portugalske ekipe Fonte Bastardo Azora.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.