blank

Spartak Office Shoes izgubio od Vojvodine

Košarkaši Spartak Office Shoes-a pretrpeli su poraz rezultatom 79:71 (17:27, 18:14, 24:19, 20:11) od Vojvodine MTS u Novom Sadu na 4. turniru ABA2 lige. Subotičani su u prvom poluvremenu imali ubedljivo vođstvo da bi u nastavku domaćini preokrenuli i slavili u derbiju.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Vojvodina: Cuningham 11, Rakićević 17, Savanović, Džonson 9, Vučetić 2, Banjac 11, Nedeljkov, Zagrađanin, Bumbić, Savić 10, Nikolić 13, Ašćerić 5.

Spartak Office Shoes: Cerovina 14, Cvetković 4, Stepanović 6, Milisavljević, Radosavljević 4, Medarević 3, Bojić 10, Tejić, Gordić 10, Lazić 6, Sokolović, Barna 12.

Meč 8. kola ABA 2 lige okupio je veliki broj ljubitelja košarke u sali Spensa. Spartak je dominirao u prvom delu gde je imao prednost od čak 18 poena.

U nastavku meča viđena je druga slika. Vojvodina je u drugo poluvreme ušla motivisano i naterala agresivnom odbranom Spartak na čak 23 izgubljene lopte.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Rakićević sa 17 i Nikolić sa 14 postignutih poena, dok je u redovima Subotičana bio raspoložen Cerovina koji je postigao 14, a pratio ga je Barna sa 12 ubačenih poena.

Subotičani već sutra igraju protiv ekipe TFT Skoplje, a u petak ih očekuje još jedan derbi meč protiv Zlatibor Gold Gondole.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.