blank

Spartak Office Shoes savladao Vršac (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Izabranici trenera Vladimira Đokića upisali su četvrtu uzastopnu pobedu u ovoj sezoni. U 3. kolu Admiral bet košarkaške lige slavili su pred svojom publikom protiv Vršca rezultatom 84:77 (22:14, 28:22, 21:20, 13:21).

Spatak Office Shoes: Cvetković 9, Milijašević, Stepanović, Kutlešić, Radosavljević 4, Ilić, Medarević 10, Tejić 16, Bojić 20, Sokolović 9, Čupković 3, Barna 13.

Vršac: Dišić, Simić 5, N. Đorđević 14, Stefanović 9, Šerbek 4, S. Jovanović 6, Filips 23, ST. Jovanović, Haskin, Mudrić, Đorđević 13, Jeković 3.

blank
Foto: Subotičke.rs

Subotičani su odigrali još jedan odličan meč. Obzirom da je ekipa u proteklih nekoliko dana paralerno igrala i mečeve u ABA 2 ligi minutaža igrača na jučerašnjem susretu je bila malo drugačije raspoređena nego u prethodnim mečevima.

Gosti su dobro ušli u meč i pogađali sa distance, ali se ulaskom Cvetkovića igra u redovima Subotičana podigla na viši nivo. Razigrali su se Tejić i Bojić, pa je razlika do poluvremena bila dvocifrena.

Nastavio je Spartak u trećoj četvrtini u istom ritmu. Mnogo lepih akcija i dodavanja krunisano je poenima. Veliki pad u igri desio se u četvrtoj četvrtini kada je došlo do opuštanja u redovima Subotičana. Gosti su odlično odbranili nekoliko napada i uspeli da priđu na minus 10. U finišu meča razigrali su se Barna i Bojić pobrinuvši se da omoguće svojoj ekipi nedostižnu prednost u finišu meča.

Naredno kolo u Admiral bet Košarkaškoj ligi Spartak Office Shoes gostuje ekipi Metalca u Valjevu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.