blank

Spartak osvojio TSC Arenu!

Fudbaleri Spartaka naneli su prvi poraz TSC-u u šampionatu Superlige. Subotičani su golovima Ubiparipa i Todorovskog 2:0 (0:0) slavili u vojvođanskom derbiju koji se igrao juče na TSC areni u Bačkoj Topoli u okviru 11. kola najelitnijeg takmičenja.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Ubiparip 52., Todorovski 62. minut za Spartak.

TSC: Ilić, Vlalukin, Ćalušić, Stojić, Krstić, Stanić, Kuveljić, Ćirković, Pantović, Đakovac, Šoš. Igrali su još: Petrović, Jovanović, Mirčevski, Vulić, Rakonjac.

Spartak: Vulić, Tanasijević, Ćalasan, Vidaković, Bijelović, Đurasović, Mijić, Stanojev, Todorovski, Tošeski, Ubiparip. Igrali su još: Lukić, Jocić, Mudrinski.

Vojvođanski derbi okupio je veliki broj ljubitelja i opravdao očekivanja. Viđena je zanimljiva, dinamična utakmica u kojoj je TSC nizao prilike, a Spartak pogađao.

U prvom poluvremenu TSC je dominirao, imao posed, stvarao prilike, ali nije uspeo da postigne pogodak koji bi sigurno okrenuo tok utakmice.

U istom tempu počelo je i drugo poluvreme, ali Spartak do pogotka stiže u 52. minutu kada je Ubiparip udarcem glavom matirao nemoćnog Ilića.

Na 2:0 povisio je Todorovski u 62. minutu kada je pobegao svom čuvaru, izašao sam pred golmana Ilića i majstorskim lob udarcem loptu poslao u mrežu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.