blank

Spartak poražen u prijateljskom meču protiv Vojvodine

Fudbaleri Spartaka odigrali su prijateljski susret protiv Vojvodine u okviru „Vošinog porodičnog dana”. Poraženi su Subotičani na Sportskom centru Vujadin Boškov rezultatom 2:0 (1:0).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci za Vojvodinu bili su: Baraj u 32. i Vukčević u 59. minutu (p).

Vojvodina: N. Simić (od 66. Puškić) – Bjeković (od 46. Bogdanović), Jeličić (od 71. Bukinac), Ljubisavljević (od 46. Traore), Lazarević (od 46. Antonijević) – Milosavljević (od 60. Topić), Zukić (od 46. Busnić) – Baraj, U. Nikolić (od 46. V. Simić), Malbašić (od 60. Kovačev) – Vukčević (od 60. Miletić).

Spartak: Dubljanić, Bogićević, Rošević, Ostojić, Bugarin, Vitorović, Tošeski, Tumbasević, Stanić, Srećković, Todoroski. Igrali su još: Bursać, Bjelović, Moris, Vidović, Đurasović, Kolins, Videnović, Bureković.

U meču starih vojvođanskih rivala pobeda je pripala Novosađanima. Treneri Radoslav Batak i Savo Pavićević proverili su na delu sve igrače.

Od početka utakmice, igralo se uglavnom na sredini terena, bez izrazitih šansi, a prvu pravu priliku na meču Vojvodina je pretvorila u vođstvo. Korner sa desne strane izveo je Nikolić, a Baraj se najbolje snašao na drugoj stativi za vođstvo Vojvodine.

Vojvodina je do drugog gola došla u 59. minutu kada je dosuđen jedanaesterac. Malbašić je iskoristio kratak pas defanzivca Spartaka ka svom golmanu i dodao loptu Simiću, koji je oboren u šesnaestercu, pa je sudija pokazao na belu tačku.

Vukčević je sigurno izveo najstrožiju kaznu i tako postavio konačan rezultat.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.