blank

Spartak završio učešće u Kupu Srbije

blank

Na Gradskom stadionu u Subotici juče je odigrana šesnaestina finala Kupa Srbije između Spartaка i Dubočice iz Leskovca. Iako je regularni deo utakmice završen nerešenim rezultatom 1:1, jedanaesterci su bili presudni da gosti prođu u osminu finala (4:5).

Prvi deo utakmice tekao je statično, bez većih šansi na obe strane, sve do dvadesetog minuta igre kada Lazar Mitrović, nakon greške domaćina, probija led i postiže prvi gol! Mitrović je sa desne strane poslao loptu u gol, a golman plavo – belih nije bio dovoljno skoncentrisan da pravovremeno odreaguje.

Subotičani nisu poklekli. Pokušali su da izjednače rezultat, ali su se gosti uspešno branili, sve do četrdesetog minuta kada je Milan Marčić zatresao mrežu i izjednačio na 1:1!

Na samom početku drugog dela igre, gosti su imali šansu da opet dođu u vođstvo, ali je na sreću golubova lopta pogodila stativu. U sedamdesetom minutu igre, mlada nada Spartaka, Luka Bijelović, šalje loptu u mrežu, ali iz nedozvoljene pozicije.

Samo pet minuta kasnije, Spartak je opet imao šansu. Srđan Hristić je pokušao da glavom plasira loptu u gol, ali je lopta završila iznad prečke. Koji minut nakon ove šanse, Hristić je stvorio novu, ali je protivnički golman bio na visini zadatka.

Usledili su jedanaesterci koji su odlučili ko će proći u dalju fazu takmičenja, ali su igrači Dubočice imali više sreće.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.