blank

Full Feel poražen u prvom kolu nastavka prvenstva od Tise

Futsaleri Full Fell-a poraženi su na svom terenu u sali MEŠC-a od ekipe Tise iz Novog Bečeja rezultatom 2:5 (1:3). Bilo je ovo prvo kolo nastavka prvenstva Futsal lige Vojvodine.

blank
Foto: KMF Full Feel

Strelci: Sedlić Uroš (20. minut) i Francišković Davor (36. minut) za Full Feel. Ikrašev Borislav (12. minut), Kobiljski Žarko (15. i 27. minut), Letić Lazar (36. minut) i Ćurčić Zoran (40. minut) za Tisu.

Full Feel: Vukanović Miljan, Grabež Đuro, Francišković Davor, Gavrić Nikola, Ivanović Milan, Mitrović Dalibor, Kurušić Bojan, Vujić Nikola, Bondžić Dejan, Šafranj Igor, Mamužić Davor, Sedlić Uroš, Spremo Stefan, Džever Miroslav.

Tisa: Ćurčić Zoran, Kobiljski Žarko, Mesaroš Akoš, Dražić Igor, Letić Lazar, Radosavljev Borislav, Kočović Stefan, Ostojić Vladimir, Ikrašev Borislav.

U veoma kvalitetnom meču domaćini su se pokazali u dobrom svetlu, ali su gosti imali malo više sreće i bodove odneli za Novi Bečej. Neiskorišćene šanse Full Fell-a i Tisina dva brza gola u nastavku (1:4) prelomili su utakmicu.

Domaćini su pri rezultatu 1:3 krenuli bez golmana i posle velike greške primili pogodak sa protivničke polovine na prazan gol za 1:4.

Iako je Full Feel uspeo da uhvati priključak (2:4), imao je na minut i po do kraja kazneni udarac sa 10m (6. faul), koji nije iskoristio. Tisa koristi to i golman postiže pogodak preko celog terena za konačnih 2:5.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.