blank

Rezultati utakmica odigranih tokom vikenda

blankPrijateljska utakmica
OFK Bačka 1 (1) : (1) 4 Spartak ŽK

Nedugo nakon početka utakmice Andrija Rajović iz šesnaesterca dovodi Spartak Ždrepčevu krv u vođstvo. Luka Ratković uspeo je da anulira prednost gostiju, pa se na odmor otišlo izjednačenim rezultatom. Samo sedam minuta nakon početka drugog poluvremena, Nikola Furtula postiže gol za Spartak, da bi niz nastavio Vladan Vidaković. Par minuta pre nego što je sudija svirao kraj utakmice, Nikola Furtula se po drugi put upisuje u listu strelaca za konačan rezultat od 1:4.

Srpska liga „Vojvodina” – 24. kolo
Bačka 1901 1 (1) : (1) 3 Dunav

Na stadionu kraj „Somborske kapije” FK Bačka 1901 nastavila je niz poraza. Petnaest minuta nakon početka utakmice, Dunav je iskoristio šansu i zatresao mrežu domaćina. Subotičani se nisu dali obeshrabriti, već su ređali napade, ali bezuspešno. Nakon prekršaja nad Šljivančaninom dosuđen je penal. Na beloj liniji precizan je bio Đorđe Glišović, što je dovelo do izjednačenja.

Drugo poluvreme krasili su napadi FK Bačke 1901, ali je odbrana gostiju bila na visini zadatka. Ervin Alijagić doveo je Dunav u vođstvo u 79. minutu igre, a tačku na rezultat stavio je Stefan Jovanović samo četiri minuta kasnije.

U nadi da će popraviti trenutno sedamnaesto mesto na tabeli, Bačka 1901 u narednom kolu gostuje u Čonoplji.

blankVojvođanska liga „Sever” – 21. kolo
Tavankut 3 (2) : (0) 0 Crvenka

Tavankut je već u petom minutu igre poveo golom Nebojše Skenderovića. Mladen Vizin imao je priliku da poveća prednost, ali je lopta završila pored stative. Nebojša Skenderović se po drugi put upisao u listu strelaca deset minuta pre kraja prvog poluvremena na centaršut Mladena Vizina.

Dario Vojnić i Nenad Bursać imali su šanse koje nisu uspeli da iskoriste. Gosti su pokušali da smanje prednost u osamdesetom minutu igre, ali bezuspešno. Samo dva minuta kasnije Davor Šimić postiže gol za Tavankut za konačnih 3:0.

U narednom kolu Tavankut odlazi u Bačko Gradište gde će odmeriti snage sa Vojvodinom koja se nalazi na drugoj poziciji na tabeli.

Područna fudbalska liga Subotica – 19. kolo
Đurđin 2 (1) : (1) 1 AFK Ada

U sledećem kolu Đurđin gostuje u Bačkom Dobrom Polju protiv FK Sutjeska.

Radnički 1905 0 (0) : (2) 3 Preporod
Domaćini su doživeli još jedan poraz u nizu. FK Radnički 1905 Bajmok ubedljivo je izgubio od lidera na tabeli. Miloš Kovač se upisao dva puta u listu strelaca, dok je jedan pogodak postigao Darko Damjanović. U nedelju 4. aprila,  FK Radnički 1905 odlazi u Sentu gde će se sastati sa vodećom ekipom na tabeli.

Gradska liga Subotica – 14. kolo

Hajduk 1950 2 : 1 Bikovo
Udarnik Višnjevac 0 : 2 Elektrovojvodina
OFK Mala Bosna 2015 0 : 2 Lokomotiva
Žednik 1 : 1 Vinogradar
Čantavir 2 : 0 Solid

Prva liga Srbije za žene – 15. kolo
Spartak d.o.o. 1 (1) : (0) 0 Loznica

Na Gradskom stadionu u Subotici golubice su se nadale lakšem zadatku, pošto su jesenas u Loznici slavile sa ubedljivih 0:6. Gošće su imale čvrstu odbranu koja je sprečavala plavo-bele devojke da postignu gol.

Ipak, odbrana je poklekla u 38. minutu igre kada je Vanja Petrović zatresla mrežu i dovela Spartak u vođstvo od 1:0. Na početku drugog poluvremena u igru su ušle Monja Jošić i Nađa Uvalin. Do kraja utakmice obe ekipe imale su dobre šanse, ali je rezultat ostao nepromenjen, čime je Spartak zadržao tri boda u Subotici.
blank

Omladinska liga – 26. kolo
Spartak ŽK 5 (2) : (0) 0 OFK Beograd

Spartak je zasluženo uzeo bodove na domaćem terenu i pet golova razlike krunisao pobedom. Od početka utakmice gosti se nisu puno pitali, a niz golova otvara Uroš Kilibarda u 23. minutu igre. Samo dva minuta kasnije Lazar Pejčić postiže pogodak, da bi se na početku drugog poluvremena opet upisao u listu strelaca.

Mile Erdelj zatresao je protivničku mrežu za 4:0, a konačan rezultat postavlja Srđan Hristić samo par minuta pre nego što je sudija svirao kraj.

Kadetska liga – 26. kolo
Spartak ŽK 1 (0) : (0) 0 Kiker

Jedini strelac na utakmici bio je rezervista Uroš Markoski koji je za vreme nadoknade postigao odlučujući gol.

Rukomet Arkus liga – 10. kolo plej aut
Spartak 29 : 21 Crvena Zvezda

Semafor: 10:4(18), 13:8(27), 18:12(41), 25:16(53), 25:19(55)

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.