blank

Streličari PSK Veteran pogađali za vikend

Streličari PSK Veteran učestvovali su proteklog vikenda na nekoliko takmičenja i zabeležili odlične rezultate.

blank
Foto: PSK Veteran

Veselin Uzelac predstavljao je klub i Srbiju na prvoj etapi Evropskog Kupa koji je održan u Češkoj. U kvalifikacijama je ostvario odličan rezultat od 688 poena i zauzeo devetu poziciju, ali je u eliminacionom delu ispao u šesnaestini finala i zauzeo 17. mesto.

Na Divčibarama je u subotu održan 3D streličarski turnir u okviru kalendara Streličarskog saveza Srbije na kom su nastupila tri Subotička takmičara koji su osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju. Kod seniora, kompaund lukom Dejan Varju je osvojio zlatnu medalju, među seniorima longbov lukom Atila Feješ Klapka je osvojio takođe zlatnu medalju, a Saša Mitov je osvojio srebro.

Parastreličarski turnir u Zrenjaninu koji je održan u nedelju 21. maja u okviru kalendara Parastreličarskog saveza Srbije obeležili su Subotičani. Pet takmičara je osvojilo 3 zlatne i po 1 srebrnu i bronzanu medalju.

Zlatni su bili Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom, Aleksandar Žepinić u kategoriji seniora olimpiskim lukom na 70m i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpiskim lukom na 30m. Srebro je osvojio Saša Babić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70m, a bronzan je bio Erne Sabo Čaki u kategoriji seniora kompaund lukom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.