blank

Streljaštvo: Golubice gađale pravo u centar!

Na prvenstvu Vojodine u streljaštvu koje je proteklog vikenda održano u Pančevu takmičarke Spartaka su ostvarile odlične rezultate. 

blank
Foto: SK Spartak

U organizaciji Streljačke družine “Pančevo 1813” održano je takmičenje u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Takmičarke streljačkog kluba Spartak su osvojile pet medalja, tri ekipno i dve pojedinačno. 

blank
Foto: SK Spartak

Ekipa seniorki u sastavu Jelene Todorović, Milice Ikić i Sanje Sremački uspela je ubedljivo sa 17 krugova razlike da osvoji i odbrani titulu šampiona Vojvodine. Seniorke su imale i najbolji ekipni rezultat takmičenja.

Juniorska ekipa, koju takođe čine Milica Ikić, Sanja Sremački i Nikolina Varga, uspele su da postanu vicešampionke.

U pojedinačnoj konkurenciji seniorka Jelena Todorović je rezultatom od 373 kruga osvojila titulu vicešampiona Vojvodine. Milica Ikić je bila bronzana sa 368 krugova, dok je Sanja Sremački zauzela četvrto mesto sa 366 krugova.

U konkurenciji pojedinaca nastupila je i seniorka Dragana Popović i junior Martin Kovač koji su otpucali jako dobar rezultat.

Na takmičenju su učestvovali senioniri u sastavu Slaviša Mojsić, Vladimir Vujković Bukvin i Milan Jarić, i oni su uspeli da se plasiraju na treće mesto i osvoje bronzani pehar.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.