blank

Tokom dana promenljivo oblačno, temperatura do šesnaest stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Subotici najviša dnevna temperatura iznositi 16 stepeni, dok će najniža biti 9 stepeni Celzijusovih. Tokom dana će biti promenljivo oblačno. U ponedeljak će biti kišovito, uz najvišu dnevnu temperaturu do 12 stepeni.

Biometeorološka situacija, pred očekivanu promenu vremena, može uticati na pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika, pa im se preporučuje dodatna opreznost i smanjenje fizičkih napora. Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju se preporučuje dodatna opreznost.

U ponedeljak će očekivane biometeorološke prilike izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Osobe sa povišenim krvnim pritiskom i respiratorni bolesnici treba da budu oprezni. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i poremećaja sna. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna koncentracija.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.