blank

TSC minimalcem slavio u Surdulici

TSC je upisao i petu uzastopnu pobedu u šampionatu Superlige. Na gostovanju Radniku u Surdulici slavili su golom Stojića u nadoknadi prvog poluvremena i tako sačuvali mesto na čelu tabele.

blank
Foto: FK TSC

Strelac: Stojić 45. minut za TSC.

Radnik: Ranđelović, Gašić, Sadik, Vranjanin, Oreščanin, Jović, Hajdarević, Mitošević, Bogdanović, Duronjić, Čumić. Igrali su još: Balić, Tomašević, Stojanović, Kočić, Kunić.

TSC: Ilić, Đorđević, Stojić, Čalušić, Cvetković, Mirčevski, Radin, Stanić, Petrović, Pantović, Jovanović. Igrali su još: Milovanović, Kuveljić, Đakovac.

U prvom delu igre igralo se oprezno sa obe strane. Viđeno je nekoliko poluprilika bez izglednih šansi za pogodak. Kod domaćina pretili su Bogdanović i Hajdarević, dok je kod Bačkotopolčana Stojić u dva navrata bio neprecizan. TSC je u nadoknadi prvog dela došao do pogotka. Mirčevski je odlično centrirao sa desne strane i pogodio Stojića koji je umakao čuvarima i glavom pogodio mrežu.

U drugom poluvremenu Radnik je za nijansu bio bolji rival. Imao je veći posed, ali nije uspevao da pronađe način kako da savlada Ilića. Pretili su Duronjić, Hajdarević, Kunić, ali do kraja susreta nije bilo promene rezultata.

TSC je ovom pobedom nastavio odličan niz i drži prvo mesto na tabeli Superlige. U narednom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Železničara iz Pančeva.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.