blank

TSC u Novom Pazaru ispisao istoriju!

Fudbaleri TSC-a savladali su Novi Pazar kao gosti rezultatom 4:1 (0:0) u 6. kolu plej-ofa Super lige. Ovom pobedom Bačkotopolčani su obezbedili grupnu fazu Evropskih takmičenja, a samo jedan korak ih deli do Lige šampiona nakon što je Čukarički remizirao protiv Voždovca.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Nikčević 90. minut za Novi Pazar, Petrović 53., Ratkov 57., 67., Vukić 78. minut za TSC.

Novi Pazar: Slavković, Bogdanovski, Kurdić, Rubežić, Jović, Momčilović (Koničanin), Kiković (Radovac), Nikčević (Bronja), Đuričković, Mijić, Gavrić, Stanojlović (Ergelaš).

TSC: V. Ilić, Ćalušić(Krstić), Stojić, Antonić, Petrović, Kuveljić (Milosavljević), Đakovac (Krpić), L. Ilić, Stojković, Jovanović (Mirchevski), Ratkov (Vukić).

Pred oko 1.500 gledalaca kraj Jošanice nakon prvog poluvremena u kom nije bilo golova, u nastavku su izabranici Žarka Lazetića zaigrali mnogo bolje i postigli čak četiri pogotka.

TSC je od samo početka imao inicijativu i pretio je preko Ratkova, Ilića i Stojića, ali je prvo poluvreme završeno bez golova. Na početku drugog poluvremena Novi Pazar je pogodio prečku preko Rubežića, potom je zapretio i Đuričković, ali je Ilić bio dobro postavljen.

TSC stiže do prednosti u 53. minutu. Jovanović je asistirao Petroviću koji je loptu od stative poslao u mrežu. Na 2:0 povisio je Ratkov u 57. minutu kada je postigao lep pogodak. Meč je bio rešen u 67. minutu kada je Ratkov ponovo pogodio za veliku radost. Rezervista Vukić je glavom pogodio u 78. minutu za 4:0, a Novi Pazar je uspeo da ublaži poraz golom Nikčevića u 90. minutu.

TSC poslednje kolo igra na svojoj areni protiv Vojvodine. Eventualnom pobedom Bačkotopolčani će obezbediti kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Tabela plej ofa Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.