blank

Tviter suočen sa brojnim odlascima nakon Maskovog ultimatuma

Tviter se bori da zadrži zaposlene nakon što je njegov novi vlasnik Ilon Mask zahtevao od njih da se obavežu „na prekovremeni rad visokog intenziteta” ili da u suprotnom napuste kompaniju.

blank

Kriza u Tviteru dostigla je novi vrhunac sinoć pošto je prijavljeno da su stotine zaposlenih odbile ultimatum Maska, što je ugrozilo sposobnost kompanije da nastavi normalno poslovanje, prenosi Gardijan.

Pošto je kompanija privremeno zatvorila svoje kancelarije za zaposlene, korisnici Tvitera počeli su da se opraštaju od ove društvene mreže i povezuju sa nalozima na drugim platformama. Odlasci iz kompanije uključuju brojne inženjere odgovorne za otklanjanje grešaka i sprečavanje prekida usluga, što otvara pitanja o stabilnosti platforme zbog gubitka zaposlenih i izaziva rasprave u menadžmentu u vezi neophodnosti da se pojedini zaposleni vrate, saopštili su sadašnji i bivši radnici Tvitera, navodi britanski list.

Kao prvi znak da je broj onih koji su odbili da potpišu Maskov ultimatum veći nego što se očekivalo, jeste njegovo novo obaveštenje zaposlenima u četvrtak, u kome je poručio da će im biti dozvoljeno da rade od kuće ako njihovi menadžeri potvrde njihov „odličan učinak“.

Foto: Vikipedija

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 37 stepeni Celzijusa. Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha

Detaljnije »
blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija je relativno povolјna. Oprez

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.