blank

Bačka bez šansi u Bačkom Gradištu

Vojvodina iz Bačkog Gradišta savladala je Bačku rezultatom 3:0 (1:0) u okviru 24. kola Vojvođanske lige Sever. Subotičani su gostovali pravoj domaćinskoj ekipi koja se grčevito bori za opstanak.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Bošnjak 22., 48., Kovačević 90. minut za Vojvodinu

Vojvodina: Slijepčević, Kiš, Kovačević, Pelengić, Bošnjak, Jović, Bubanja, Ćirić, Radosavljević, Efendić, Erdeljan. Igrali su još: Dražić, Ilić, Savkov.

Bačka: Vuković, Malenčić, Vrana, Anđić, Temunović, Mezei, Šijačić, Milijašević, Nenadović, Pantelić, Glišović. Igrali su još: Milošević, Kilibarda, Pelhe.

Nakon ubedljive pobede Subotičana u jesenjem delu prvenstva protiv Vojvodine, doživeli su poraz u Bačkom Gradištu, u meču koji je bio „biti ili ne biti” za domaćine koji se grčevito bore za opstanak u Vojvođanskom Severu.

Bošnjak je sa dva pogotka u prvom poluvremenu nagovestio pobedu Vojvodine, dok je u samom finišu Kovačević potvrdio veoma važne bodove za domaćine.

Tabela Vojvođanske lige Sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.