blank

Bačka gostovala u Apatinu

Fudbaleri Subotičke Bačke gostovali su ekipi Mladosti u Apatinu i doživeli poraz rezultatom 1:0 (0:0) u okviru priprema za novu sezonu Vojvođanske lige grupa Sever.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Majstorović 70. minut za Mladost.

Mladost: Jelikić, Desnica, Rapajić, K. Jović, Velinović, Majstorović, Arsović, I. Bačić, Ožegović, A. Jović, Uzelac. Igrali su još: Praštalo, Đeri, Klem, Živkov, Solač, O. Babić.

Bačka: Sabo, Kapetan, Bursać, Radmanović, Mezei, Milijašević, Šijačić, Delić, Vrana, Čučić, Vojnić. Igrali su još: Milović, Balažević, Bujočić, Miljan, Zikić, Živina, Japić.

Obe ekipe su igrale otvoreno i napadački, bez mnogo kalkulacija. U prvom delu nije viđeno mnogo prilika za razliku od drugog gde je Bačka imala nekoliko prilika.

Gosti su do gola došli u 70. minutu. Rapaić je dobro izveo udarac iz ugla i pogodio Majstorovića koji je savladao golmana Bačke i postavio konačan rezultat. Do kraja susreta Subotičani su pretili preko Vojnića i Vrane, ali nisu uspeli da izbegnu poraz.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.