blank

Radnički ubedljiv u Karađorđevu

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka gostovali su u subotu u Karađorđevu ekipi Solunca. U petoj proveri od početka priprema izabranici Nenada Florina odigrali su odličan meč protiv novajlija u Vojvođanskoj ligi i slavili rezultatom 4:1 (4:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: D. Tosnberger 2x, Babić 2x, za Radnički, Bogićević za Solunac.

Solunac: Slijepčević U., Paripović, Arežina, Radović, Slijepčević D., Kangrga, Barna, Bogićević, Milikić, Kosovac, Božović. Igrali su još: Kustudić, Safranj, Đuranović.

Radnički: Lebović S., Kolak, Marinković, Kujundžić, Lebović L., Šimić, Maravić Z., Tosnberger D., Tosnberger F., Ljubojčić, Babić. Igrali su još: Vojnić, Milić, Bokić, Mitić, Maravić U., Lukić.

U prvom poluvremenu potpuno je dominirao Radnički koji je uspeo za poluvreme da postigne čak 4 pogotka. Nakon kontre, Maravić pasom u prostor upošljava Tosenbergera koji je pogodio za prednost. Nije se dugo čekalo na drugi gol. Marinković osvaja loptu i šalje je prema Tosenbergeru koji se opet upisuje u strelce odličnim udarcem sa 20 metara. Radnički do trećeg gola dolazi preko Babića. Do kraja poluvremena Babić se uspeo upisati još jednom u strelce nakon greške golmana Solunca.

Domaći u prvom poluvremenu nisu uspeli ozbiljno da zaprete ekipi Radničkog, ali u drugom poluvremenu su uspeli da poprave svoju igru i stignu do počasnog pogotka preko Milikića nakon jedanaesterca. Nakon toga ređale su se šanse na obe strane, ali do kraja nije bilo pogodaka.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.