blank

Bakić primio poljoprivrednike ranije nego što je najavljeno, ovi nezadovoljni njegovim odgovorom

blank

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će ih primiti sutra u 10 časova, gradonačelnik Stevan Bakić upravo je primio delegaciju subotičkih poljoprivrednika koji su danas započeli protest tako što su parkirali traktore u Štrosmajerovoj ulici, zahtevajući od države da proglasi stanje elementarne nepogode zbog suše koja pogađa njihove usve.

Prema rečima Miroslava Matkovića iz Male Bosne, koji predvodi protest, gradonačelnik im je rekao da će “učiniti sve što je u njegovoj moći”, ali takav odgovor nije zadovoljio učesnike protesta.

– Saznali smo da će premijerka Ana Brnabić sutra u 9 sati primiti poljoprivrednike. Kako nismo zadovoljni onim što smo čuli od gradonačelnika, nastavićemo protest u Štrosmajerovoj, barem do sutra, kada ćemo saznati rezultate razgovora sa premijerkom – kaže Matković za Subotičke.rs.

Naš sajt je danas prvi izvestio o protestu poljoprivgrednika, ali je trenutno, zbog tehničkih poteškoća, nedostupan. Programeri pokušavaju da ga osposobe u najkraćem roku. Do tada, vesti o protestu subotičkih poljoprivrednika objavljivaćemo na Fejsbuku.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.