blank

Bikovo i Kelebijska šuma odigrali bez golova

Meč 13. kola Gradske fudbalske lige između Bikova i Kelebijske šume okončan je rezultatom 0:0.

blank
Foto: Kelebijska šuma

Kelabijska šuma je nastupila u sastavu: Dejan Tonković, Maksim Štirb, Nemanja Peić, Stefan Bobić, Nikola Gavrić, Uroš Glogovac, Veljko Rapaić, Boris Maslovara, Taner Nikšić, Nikola Sovilj, Čedomir Žarković. Igrali su još Dragan Krkajlić, Valentin Huber.

Bikovo je upisalo prvi bod u zvaničnom meču protiv Kelebijske šume i to u 4. pokušaju, dok su “šumari” prvi put u svojoj istoriji odigrali nerešeno bez golova.

A ništa nije nagoveštavalo da će biti tako. Vreme nije pogodovalo nikome, jer je tokom celog meča duvao jak vetar koji je smetao i jednoj i drugoj ekipi. Utisak je da su se u tim uslovima bolje snašli domaćini, koji su tokom celog prvog poluvremena imali inicijativu, jednu stopostotnu šansu i nekoliko poluprilika.

U retkim trenucima nešto bolje igre Kelebijska šuma je uspela da izbori jedanaesterac preko Tanera Nikšića, koji nije uspeo da realizuje Nikola Sovilj.

Sve do sredine drugog poluvremena, domaćin je pojačao tempo i u tom periodu promašio 3 stopostotne prilike u situacijama jedan na jedan, iz kojih je svaki put kao pobednik izlazio fantastični čuvar mreže Kelebijske šume, Dejan Tonković.

U završniji meča “šumari” su mogli do sva tri boda preko rezerviste na ovom meču Dragana Krkajlića. U prvoj situaciji je promašio što se ne promašuje, tako što je sa dva metra prvo pogodio protivničkog čuvara mreže, da bi na odbijenu loptu reagovao tako što je prebacio prazan gol. U drugoj situaciji je iz dosta teške situacije, desno iskosa sa peterca pokušao glavom da šutira u suprotni ugao, ali je ta lopta završila na prečki.

Rezultat 0:0 i podela bodova je najrealniji rezultat nakon svega prikazanog od obe ekipe.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.