blank

Bureković: Idemo u Kragujevac da odigramo kvalitetnu utakmicu (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Spartaka će se sutra sastati sa Radničkim u Kragujevcu u okviru 28. kola Mozzart bet Super lige. Novi šef struke Milan Milanović se nada povoljnom rezultatu.

blank
Foto: Subotičke.rs

„Ovo je prva utakmica pod mojim vođstvom i ja se nadam, ako ništa drugo, da ćemo imati jedan psihološki odgovor, efekat koji će dovesti do toga da će igrači dati maksimum. Po onome što sam ja video, Spartak je daleko iznad ove pozicije u kojoj se trenutno nalazi. Za početak imamo jednu veoma jaku ekipu koja takođe zaslužuje viši plasman od ovoga gde su trenutno. Očekujem jednu veoma interesantnu utakmicu i da će biti kvaliteta u toj igri”, istakao je šef struke Milan Milanović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Dženan Bureković, levi bek Subotičana, rekao je da će ekipa dati maksimum:

„Dobili smo novog šefa, trudićemo se da ispunimo sve njegove zamisli. Idemo tamo da napravimo dobar rezultat i da pre svega odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Što se tiče mene imao sam povredu, ali sam se vratio, treniram već dve nedelje sa ekipom i spreman sam da dam maksimum”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.