blank

Drugi uzastopni poraz košarkaša Spartaka

Utakmica četrnaestog kola Košarkaške lige Srbije završena je porazom Spartaka. Na domaćem terenu plavo-beli momci nisu uspeli da savladaju ekipu Dinamik iz Beograda, pa je utakmica završena rezultatom 80:90.

blank

U derbiju kola, Dinamik je bolje otvorio meč, imao je i plus 13 početkom druge deonice (18:31), ali se Spartak serijom od 13:0 vratio u igru.

Treća četvrtina odlučila je pobednika. Beograđani su zahvaljući trojkama Boškovića i Jaramaza izmakli Spartaku za nedostižnih 61:76.

Gosti su postigli čak 14 trojki iz samo 33 pokušaja, a imali su i mnogo bolji skok od Subotičana (41 u odnosu na 28 Spartaka).

Kod domaćih: Sokolović 20 poena, 6 skokova i 5 asistencija, Bojić 18 poena, Hardi 13 i Danilović 10 poena.

Bio je ovo peti poraz Spartaka, a drugi uzastopni. U sledećem kolu, Spartak gostuje u Valjevu protiv prvoplasiranog Metalca.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Drugi uzastopni poraz košarkaša Spartaka”

  1. Treba nam centar pod hitno, Kemal Karahodzic je vidjen na tribinama i u razgovoru sa upravom, on bi nam legao odlicno! Pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.