blank

Goleada kraj „Somborske kapije”!

Fudbaleri Bačke poraženi su na svom terenu u prvom kolu Vojvođanske lige grupa Sever od ekipe Sloge iz Čonoplje rezultatom 3:6 (3:1). Nakon vođstva Bačke u prvom poluvremenu, gosti su u drugom zaigrali mnogo bolje i sa pet golova preokrenuli rezultat i osvojili ceo plen.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Vujošević 15., Matijašević 21. i Živina 37. minut za Bačku, Vukas 33.,61. i 90. ,Rajčanji 70., 85., Vemić 63. minut za Slogu.

Bačka: Đurđevac, Balažević, Živina, Vrana, Vojnić, Šijačić, Delić (90. Sabo), Vujošević, Mezei, Matijašević, Bursać.

Sloga: Zorić, Rašković (67. Kemenj), Erdelj, Milošević, Japundžić (46. Šveljo), Vukas, Vemić (78. Prodanović), Sapozničenko (46. Rajčanji), Krtalija, Purić, Konjović (46. Vidaković).

Bačka je povela već na startu golom Vujoševića da bi nedugo zatim i Matijašević poduplao nakon odlične kontre. Gosti su smanjili preko Vukasa u 33. minutu iz jedanaesterca. Živina je pogodio u finišu prvog poluvremena za 3:1, pa se i sa tim rezultatom otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu potpuni potop Subotičana. Odlični Šveljo napravio je dar mar domaćoj odbrani. Najpre je asistirao Vukasu, a zatim i Vemiću za poravnanje. Gosti su poveli u 70. minutu preko rezerviste Rajčanjija da bi isti igrač u 85. minutu pogodio za 5:3. Konačan rezultat postavio je Vukas u poslednjem minutu susreta.

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.