blank

Humanitarni koncert večeras na Letnjoj pozornici

blank

Fondacija „Delije” saopštila je da će večeras biti održan humanitarni koncert „Za naš Orahovac“, koji organizuju u saradnji sa Srpskim kulturnim centrom „Sveti Sava”, uz podršku Grada Subotice i Parka Palić. Koncert će se održati na Letnjoj pozornici na Paliću, s početkom u 20 časova.

Kako je navedeno, nastupiće ansambl Kosovski božuri, Pavlina Radovanović iz Orahovca, Branka Zečević iz Podgorice, Dečiji hor Srpskih pravoslavnih pojaca iz Subotice i Hor Srpskog kulturnog centra „Sveti Sava” iz Subotice.

„Sav prihod od koncerta biće usmeren na kupovinu kuće na prostoru Metohije, sa željom da na taj način sprečimo da jedan deo srpske imovine bude otuđen, kao i da kuću namenimo nekoj od porodica koje na Kosmetu nemaju rešeno stambeno pitanje”, poručili su, dodavši da će karta po ceni od 500 dinara moći da se kupi u SKC „Sveti Sava“ svakog dana od 10 do 14 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.