blank

Kroz Indiju, bez agencije (VIDEO)

YouTube video

Indija je zemlja kontrasta. Indija je zemlja bogatstva i siromaštva. Ogromna po geografskom položaju, još veća po mnogoljudnosti. Zauzima dva i po posto ukupne površine Zemlje, u njoj živi skoro 18 procenata od ukupnog broja stanovništva na planeti.

Tamo se priča na 22 različita službena jezika, engleskog je govornog područja. Proleće, leto, monsuni, pre zime, zima i posle zime, su šest godišnjih doba Indije. Znamo da je krava sveta životinja, indijski hramovi imaju bakarne ploče kako bi skupljali pozitivnu energiju Zemlje, i građeni su u magnetnim talasima meridijana upravo zbog te pozitivne ozračenosti.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ovo su činjenice koje se mogu pronaći na internetu, i prikazuju ovu azijsku zemlju kao vanvremenski univerzum sam za sebe. Mina i Ivana su proverile kako je biti turista u Indiji. Svoje putovanje koga će se sećati zauvek, započele su bez agencije i sa rančevima na leđima, Kao pravi avanturisti.

Pokušale su da dočaraju osećaj koji im je ova zemlja pružila, u Fondaciji Kiš, gde su okupile veliki broj zainteresovanih kako bi podelile svoj utisak.

Namaste je tradiocionalni indijski pozdrav koji u prevodu znači „klanjam vam se i neka se naši umovi sretnu“, kojim završavam ovu priču , naslućujući da su Ivana i Mina svoje umove uskladile sa Indijom, koja ih doziva da se ponovo vrate u njen živopisan svet.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.