blank

Leskovčani nadigrali KMF Spartak (FOTO+VIDEO)

YouTube video

U drugom kolu Druge futsal lige Srbije KMF Spartak je kao domaćin igrao meč protiv KMF Leskovac i pretrpeo ubedljiv poraz od 6:2 (1:1). Meč se igrao u Bajmoku, a gosti su se pokazali kao kvalitetna ekipa.

Strelci: Sili 22., 11. minut za Spartak, Petrović 16., Stojadinović 26., Stefanović 35., 37., 37., Nastić 39. minut za Leskovac.

Spartak: Bjelica Miloš, Celin Đorđe, Guberinić Veselin, Čičić Milan, Žeravica Nemanja, Horvacki Vladimir, Sili Luka, Vukelić Nenad, Nedić Nedo.

Leskovac: Veličković Nenad, Stefanović Igor, Petrović Nikola, Petrović Stefan, Cvetanović Jovan, Janković Đorđe, Nastić Dušan, Stojadinović Filip, Živković Miljan, Jović Lazar.

blank
Foto: Subotičke.rs

Futsaleri Spartaka izgubili su i u drugom kolu šampionata Druge futsal lige nakon što su u prvom kolu pretrpeli poraz u Vrbasu. Jučerašnji meč obilovao je prilikama na obe strane, ali su gosti bili bolji rival i zasluženo slavili.

U prvom delu igre Spartak je imao kontrolu, ali se u nastavku nervoza uvukla u redove Subotičana koja je uticala na igru. Strelac oba gola za Spartak na ovom meču bio je Luka Sili.

Nakon meča futsaler Spartaka Nedo Nedić rekao je se nada da će njegova ekipa u narednom kolu da se izdigne i prekine loš start. Narednog vikenda Spartak putuje u Smederevsku Palanku na megdan ekipi Partenon.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.