blank

“Lokosi” jesenji prvaci Gradske lige!

Mečevima 11. kola spuštena je zavesa na jesenji deo prvenstva Gradske fudbalske lige Subotice. Fudbaleri Lokomotive poneli su epitet jesenjeg prvaka sa 22 osvojena boda i skorom od sedam pobeda, jednom nerešenom utakmicom i dva poraza.

blank
Foto: GFS Subotica/instagram

Iako je ekipa Čantavira imala zicer u poslednjem kolu da pobedom nad Kelebijskom šumom izbije na čelo tabele Gradske lige, to se nije dogodilo.

U derbiju, na stadionu u “šumi” domaćini su odigrali 1:1 (0:1) sa kvalitetnom ekipom Čantavira. Poveli su gosti odmah na početku, da bi u drugom poluvremenu Popović postigao lep pogodak iz slobodnog udarca za konačnih 1:1.

Trka za prvaka nastavlja se na proleće, a plasman ekipa na tabeli doneće veoma neizvestan rasplet s obzirom da se iza lidera nalazi ekipa Čantavira sa bodom zaostatka. U trci će biti i ekipe Male Bosne i Kelebijske Šume koje se nalaze na trećoj i četvrtoj poziciji sa tri, odnosno četiri boda zaostatka za Lokomotivom.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.