blank

Narodna stranka o nasilnom ponašanju vladajuće stranke

blank

Gradski odbor Narodne stranke saopštio je da su građani Subotice prošle subote iskazali bezuslovnu rešenost da se povuče Zakon o eksproprijaciji i izmeni Zakona o referendumu, te da se zdrava prirodna sredina očuva za buduće generacije.

Na protestu je, navode, došlo do pokušaja automobilskog prodora, čiji su protagnosti, kako kažu, aktivni članovi i funkcioneri SNS-a.

„Indikativno je da su se slične situacije i ’slučajnosti’ dešavale širom Srbije. Očigledno, da politika podela, netolerancije i agresije koju bahata vlast generiše u našem društvu doživljava svoju kulminaciju i apsolutnu tragičnost, usled čega Narodna stranka izražava svoju ozbiljnu zabrinutost”, naveli su u saopštenju.

Narodna stranka tim povodom apeluje na vlast da pokaže bar malo odgovornosti te da se zaustavi u ovom bezumnom i nasilnom ponašanju.

„Narod je pokazao da neće da ćuti i da skrštenih ruku gleda uništavanje životne sredine i pretvaranje države u koloniju, te zato koristi prirodno pravo na građanski otpor radi opstanka i budućnosti svakog pojedinca, a naročito dece. Narodna stranka uvek stoji uz svoj narod, bezrezervno podržavajući svaki vid nenasilnog ponašanja. A tako će i biti, jer mi držimo reč”, poručili su iz Narodne stranke Subotica.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.