blank

Noboru Šimura žali za izgubljenim bodom protiv Partizana

Nisu uspeli fudbaleri Spartaka da upišu bodove ni u trećem kolu nastavka šampionata. Poraženi su na svom terenu od favorizovanog Partizana rezultatom 2:1.

blank
Foto: Max Bet

Noboru Šimura, jedan od boljih u redovima Subotičana, na ovom meču izjavio je za Sportski žurnal:

„Ušli smo u meč da ostavimo srce na terenu i da se pomerimo sa dna tabele. Nimalo nije lako kada se gube utakmice u nizu, a pogotovo zbog toga što se nalazimo u nezavidnom položaju i borimo se za svaki bod da ostanemo u ligi.

Protiv Partizana smo pokazali da možemo mnogo bolje i da nezasluženo gubimo utakmice. Znali smo da nemamo šta da izgubimo, jedino smo mogli da izborimo remi ili da uz malo sreće pobedimo kao i u prvom delu šampionata. Kada smo izjednačili mislio sam da nam je bod zagarantovan ali posle našeg propusta protivnik nas je kaznio”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.