blank

Otvorena vrata u Tehničkoj školi „Ivan Sarić”

U utorak, 23. maja, Tehnička škola „Ivan Sarić” će organizovati školski obilazak, takozvana „otvorena vrata”, kako bi se budući srednjoškolci mogli upoznati sa radom i programom ove škole.

blank
Foto: Tehnička škola/fejsbuk

Plan je da se za novu školsku godinu popuni 14 odeljenja u 11 obrazovnih profila, u tri obrazovna i radna segmenta: mašinstvo i obrada metala, elektrotehnika i saobraćaj.

Najveće interesovanje vlada za elektrotehničarem informacionih tehnologija, potom za smerom elektrotehničar računara, tehničar mehatronike, ali su uvek saobraćajni smerovi popunjeni.

Istog dana u školi će se održati i Projektna nedelja, 15. po redu, gde će se predstaviti više od 200 učenika ove škole sa preko sto projekata.

Reči Alberta Ajnštajna „Kreativnost je inteligencija koja se zabavlja” prate ovogodišnju Projektnu nedelju u Tehničkoj školi „Ivan Sarić”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 33 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene

Detaljnije »
blank

Vozili pod dejstvom alkohola i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.