blank

Petar Ratkov u Salzburgu

Doskorašnji napadač TSC-a iz Bačke Topole Petar Ratkov (19) potpisao je petogodišnji ugovor sa prvakom Austrije i učesnikom Lige Šampiona Red Bull Salzburgom. Superligaš će ovim transferom inkasirati 4,5 milona eura, plus bonusi i plus 15 procenata od naredne prodaje.

blank
Foto: FC Salzburg

Petar Ratkov je prošle sezone pogađao 13 puta. Za mladog napadača je bila zainteresovana Crvena Zvezda, ali je TSC-u i igraču bila mala ponuda od 1,5 miliona eura.

„Neverovatan je osećaj što sam potpisao za tako veliki klub. Dugo sam pratio Salzburg, savršeno je organizovan. Pričao sam sa Strahinjom Pavlovićem pre transfera i rekao mi je šta me sve lepo čeka u Austriji. Ne mogu da dočekam da zaigram na Red Bull Areni prvi put”, rekao je napadač.

TSC danas počinje pripreme za novu sezonu. Igrači će danas i sutra obaviti lekarske preglede, a prvi zvanični trening zakazan je za sredu u 11 časova.

Bačkotopolčane su za sada napustili Petar Ratkov, golman Nenad Filipović koji je pojačao Čukarički, a došao je bivši čuvar mreže Vojvodine Nikola Simić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.