blank

Pokret za Preokret: Ko je brutalno ubio mladića?

Saopštenje Pokreta za Preokret prenosimo u celosti.

blank
Foto: Pokret za Preokret

“Pokret za Preokret Gradski odbor Subotica izražava svoje duboko nezadovoljstvo zbog nedavnih događaja u našem gradu. Postavljamo pitanje: da li su milioni dinara utrošeni za video nadzor bili uzaludni, s obzirom da još uvek nismo dobili odgovor na pitanje ko je brutalno ubio mladića na našim ulicama? Nasilje i dalje ne prestaje, a policija nije uspela da rasvetli ovaj strašan događaj.

Dok naša bolnica tone u haos, kolovozi su puni rupa, a naše sugrađane zahvataju tragedije na ulicama, grad troši milione dinara na video nadzor koji izgleda nije doneo željene rezultate. Pitanje je – šta je svrha tog trošenja novca kada se osnovne potrebe naših građana ne zadovoljavaju?

Zbog svega ovoga, zahtevamo neopozivu ostavku gradonačelnika i kompletnog rukovodstva grada koje nije sposobno da obezbedi miran i siguran život svim Subotičanima. Naš grad zaslužuje bolje, zaslužuje lidera koji će se boriti za bezbednost i dobrobit svih nas. Nema više mesta neodgovornosti i nedelovanju – vreme je da se stvari promene, i to odmah”.

PREDSEDNIK GRADSKOG ODBORA
DARKO ANTELJ

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.